referenties

  

2019

10 Superlofts

Wonen aan het water - Delft

 

radiatoren: Neo basic

regelingen: Alre RF

 

Wonen op de Graaf Floriskade aan het water

Profiteer van lage energielasten:

De woningen worden modern en duurzaam opgeleverd onder de voorwaarden volgens een innovatief concept Dit houdt in dat jouw woning een beperkte warmtevraag heeft, ‘all electric’ is en daardoor geniet van lage energie- en onderhoudslasten. De voornaamste toepassingen voor het hoge wooncomfort zijn een elektrische boiler, infrarood wandradiatoren (hoofdverwarming), zonnepanelen, driedubbel glas en buitenzonwering.


 

2018

School

Klein Amsterdam

 

radiatoren: Neo basic grijs

 

Klein Amsterdam is een nieuwe school in Amsterdam-Noord met een eigen, inpandige buitenschoolse opvang (bso). Onze school is voor kinderen van alle achtergronden. Het onderwijs wordt gefinancierd door
de rijksoverheid. 

video

 

 

2018

73 + 2 appartementen

Parkwonen - Arnhem

 

radiatoren: Neo basic

 

boilers: Atlantic Chauffeo

 

regeling: Alre draadloos RF3

Huurappartementen voor 55-plussers

De appartementen draaien volledig op elektriciteit: all-electric. Er komt geen gasaansluiting in de woningen. Om dit te realiseren komen er onder andere op de daken zonnepanelen die voor een groot deel van de energiebehoefte van de woning zorgen. De appartementen krijgen een WTW-unit (warmteterugwinning) en de woningen worden verwarmd door middel van elektrische radiatoren. Het koken is uiteraard ook elektrisch. De gevelkozijnen krijgen bovendien triple beglazing.

 

 

2018

37 appartementen

De Friese Wal - Zwolle

 

 radiatoren Neo basic

Energiezuinige appartementen

De appartementen komen boven op een bestaande parkeergarage. Na sloopwerkzaamheden van bestaande overkappingen en aanpassingen aan het parkeerdek, begint de bouw van de appartementen.

De 37 appartementen worden goed geïsoleerd en krijgen zonnepanelen op het dak. Het verwarmen van de appartementen zal volledig elektrisch zijn, waardoor er geen gasaansluiting nodig is. Door deze en andere aanpassingen zullen de appartementen zeer energiezuinig worden. 

 

 

2017

57 micro woningen

Spring Housing Barendrecht

 

 

 radiatoren Clea Wifi 

Spring! wordt een moderne woongemeenschap.

Speciaal ontworpen voor een mix aan Barendrechtse starters, internationale studenten, spoedzoekers, seizoenexpats en statushouders. Spring! combineert wonen met service voor bewoners, zoals beheer, toezicht, kookstudio’s , wasserette, en het gebruik van deelauto’s en fiesten

 

 

 

2017

 

10 apartementen 

renovatie Amersfoort

 

 radiatoren Eco Basic 

Amersfoort, Vermeer-/Leusderkwartier,

Complete verbouwing, welke voor begeleid wonen in gebruik wordt gesteld.

 

 

2016

 

47 appartementen 

De Klomphof Wierden 

 radiatoren Neo Basic   In Wierden heeft Schutte bouw & ontwikkeling, in opdracht van Stichting Wonen Wierden Enter (SWWE), het project De Klomphof gerealiseerd.


De Klomphof is een appartementencomplex dat bestaat uit vier bouwlagen met 47 appartementen en een lift. De appartementen zijn all-electric uitgevoerd, beschikken over energielabel A en elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen.