Radiatoren

 

  

 BESTELLEN:

 

 

 

 Wie is Glamox Heating ?

 

 

 

⟩ 3001


⟩ H30


⟩ H40


⟩ H60


⟩ Accessoires

 

 

 

3001

 

H30

 

H40 wifi

 

H60 wifi (glazen frontplaat)

Het verhaal begon in Svelvik, Noorwegen
Glamox werd opgericht in november 1948 onder de naam ‘Elektro-Mekanisk’ en ons hoofdkantoor is altijd gevestigd in Svelvik, Noorwegen. Glamox werd in 2000 overgenomen door de huidige eigenaren Otterlei Group. De productie is onlangs verplaatst van de fabriek in Svelvik naar een dochteronderneming in Panevezys, Litouwen.

Historie:

Glamox werd in de jaren 80 geherfinancierd en in 1984 lanceerde het merk een innovatieve paneelverwarming, die later een enorm verkoopsucces werd, met meer dan enkele honderdduizend kachels. Het won de Noorse "Award for Design Excellence" in 1988 en het "Design-Auswahl 88" Design Center Stuttgart en wordt nog steeds verkocht onder de naam Glamox 3001.

70 jaar ervaring en degelijk vakmanschap hebben gezorgd voor Adax en onderscheiden zich door innovatie en design. We ontvingen een designprijs in 1968 voor de populaire doorstroomverwarmer en hebben in 2008 de "Award for Design Excellence" van onze Norwegian Design Council gewonnen.

Hareide Design hielp ons met het ontwerp van H30 in 2006. Het werd speciaal ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, met een zichtbaar digitaal display en een gemakkelijk toegankelijk bedieningspaneel. H30 bracht een revolutie teweeg in zijn productcategorie en maakte de paneelverwarming van een standaard elektrisch product tot een modern designobject in het interieur van onze klanten. Het minimalistische ontwerp maakte de H30 snel tot een marktleider in zijn segment en met meer dan een half miljoen verkochte exemplaren is dit de best verkochte designverwarmer van Scandinavië. Sindsdien is onze H60 radiator ontwikkeld uit de H-serie en geproduceerd met een glazen voorkant voor een extra delicate en exclusieve uitstraling. 

 

Voordelen:

 - Alternatief voor gasloze nieuwbouw    en/of renovatie woningen
 - Geen onderhoud
 - Zeer goed te combineren met PV panelen
 - Snelle, geruisloze, behaagelijke opwarming
 - Zeer flexibel te regelen, lokaal of per groep 

 

Specificaties:

 - Convectiewarmte
 - Stekkerklaar
 - Geleverd met wandconsole
 - Programma range in wattage:  250 w - 2000 w
 - Verscheidende kleuren te verkrijgen
 - 10 jaar garantie 

 


 

 Video