Projecten

 

 

 

 

 

 

2020

Producten:

- Glamox radiatoren - type 3001

 

Vlak achter het Antonius Ziekenhuis aan de Jazzsingel te Leidsche Rijn Terwijde bouwt Heijmans in opdracht van Mitros 121 sociale huurappartementen. Het gaat om gasloze, volledig elektrische driekamerappartementen. 

Woningbouw Vereniging Mitros neemt met project Terwijde deel aan het ZEN-vervolgprogramma van het Lente-akkoord. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, van bijna energieneutraal (BENG) tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt. De nieuwe appartementen leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan een gezonde buurt waar het plezierig, comfortabel en betaalbaar wonen is.

 

 

2020

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30
- Atlantic smartboiler - type Lineo

Nieuwbouw 

 

 

 

 

 

2020

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30
- Atlantic badkamerradiator - type 2012

 

Molenheide is een prachtig bungalowpark gevestigd in België. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een groot speerpunt voor de recreatiepark Molenheide.

Het decoratief ontwerp van de Glamox zorgt voor stabiele verwarming en een goed binnenklimaat dat goed past in design van deze bungalows.

Door gebruik van praktische en compact handdoekdrogers zullen de badkamers op comfortabele temperatuur zijn.

 

 

2019

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30

 

De appartementen komen boven op een bestaande parkeergarage. Na sloopwerkzaamheden van bestaande overkappingen en aanpassingen aan het parkeerdek, begint de bouw van de appartementen.

De 37 appartementen worden goed geïsoleerd en krijgen zonnepanelen op het dak. Het verwarmen van de appartementen zal volledig elektrisch zijn, waardoor er geen gasaansluiting nodig is. Door deze en andere aanpassingen zullen de appartementen zeer energiezuinig worden. 

 

 

 

 

 

2019

Producten:

- Glamox radiatoren - type 3001

 

Deze nieuwbouwwoningen worden geheel gasloos en energiezuinig gebouwd.

Het bestaat uit 15 sociale huurwoningen en 4 duplexwoningen.

Elk woning is uitgerust met een warmtepompboiler voorzien van een WTW-unit.

Tevens is er op elk woning zonnepanelen geplaatst.

Door bij verwarming van onze elektrische convectie radiatoren zal er geen last zijn van kou.

 

 

2019

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30
- ALRE regelingen - type RF

 

Wonen op de Graaf Floriskade aan het water

De woningen worden modern en duurzaam opgeleverd onder de voorwaarden volgens een innovatief concept Dit houdt in dat jouw woning een beperkte warmtevraag heeft, ‘all electric’ is en daardoor geniet van lage energie- en onderhoudslasten. De voornaamste toepassingen voor het hoge wooncomfort zijn een elektrische boiler, infrarood wandradiatoren (hoofdverwarming), zonnepanelen, driedubbel glas en buitenzonwering.

 

 

 

 

 

 

 

2018

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30
- Atlantic boiler - Standaard
- ALRE regeling - type RF

Huurappartementen voor 55-plussers

De appartementen draaien volledig op elektriciteit: all-electric. Er komt geen gasaansluiting in de woningen. Om dit te realiseren komen er onder andere op de daken zonnepanelen die voor een groot deel van de energiebehoefte van de woning zorgen. De appartementen krijgen een WTW-unit (warmteterugwinning) en de woningen worden verwarmd door middel van elektrische radiatoren. Het koken is uiteraard ook elektrisch. De gevelkozijnen krijgen bovendien triple beglazing.

 

 

2018

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30, kleur grijs

 

 

Klein Amsterdam is een nieuwe school in Amsterdam-Noord met een eigen, inpandige buitenschoolse opvang (bso). Onze school is voor kinderen van alle achtergronden. Het onderwijs wordt gefinancierd door
de rijksoverheid. 

video

 

 

 

 

 

 

2017

Producten:

- Glamox radiatoren - type Eco Basic

 

Amersfoort, Vermeer-/Leusderkwartier,

Complete verbouwing, welke voor begeleid wonen in gebruik wordt gesteld.

 

 

 2016

Producten:

- Glamox radiatoren - type H30
- ALRE regelingen - type RF

 

In Wierden heeft Schutte bouw & ontwikkeling, in opdracht van Stichting Wonen Wierden Enter (SWWE), het project De Klomphof gerealiseerd.


De Klomphof is een appartementencomplex dat bestaat uit vier bouwlagen met 47 appartementen en een lift. De appartementen zijn all-electric uitgevoerd, beschikken over energielabel A en elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen.