referenties

 

 

 2019

 

10 Superlofts - Wonen aan het water

Delft

 

radiatoren   - Neo basic

Regelingen  - Alre RF

 Wonen op de Graaf Floriskade aan het water

Profiteer van lage energielasten:

De woningen worden modern en duurzaam opgeleverd onder de voorwaarden volgens een innovatief concept Dit houdt in dat jouw woning een beperkte warmtevraag heeft, ‘all electric’ is en daardoor geniet van lage energie- en onderhoudslasten. De voornaamste toepassingen voor het hoge wooncomfort zijn een elektrische boiler, infrarood wandradiatoren (hoofdverwarming), zonnepanelen, driedubbel glas en buitenzonwering.

 

 

2018

 

73 + 2 appartementen - Parkwonen

Arnhem

 

radiatoren   - Neo basic en Eco basic

Boilers        - Atlantic Chauffeo

Regelingen  - Alre RF serie 3

 

Huurappartementen voor 55-plussers

De appartementen draaien volledig op elektriciteit: all-electric. Er komt geen gasaansluiting in de woningen. Om dit te realiseren komen er onder andere op de daken zonnepanelen die voor een groot deel van de energiebehoefte van de woning zorgen. De appartementen krijgen een WTW-unit (warmteterugwinning) en de woningen worden verwarmd door middel van elektrische radiatoren. Het koken is uiteraard ook elektrisch. De gevelkozijnen krijgen bovendien triple beglazing.

 

2018

 

37 appartementen - De Friese Wal

Zwolle

 

radiatoren - Neo Basic

Energiezuinige appartementen

De appartementen komen boven op een bestaande parkeergarage. Na sloopwerkzaamheden van bestaande overkappingen en aanpassingen aan het parkeerdek, begint de bouw van de appartementen.

De 37 appartementen worden goed geïsoleerd en krijgen zonnepanelen op het dak. Het verwarmen van de appartementen zal volledig elektrisch zijn, waardoor er geen gasaansluiting nodig is. Door deze en andere aanpassingen zullen de appartementen zeer energiezuinig worden.

 

 

 

 

2017

 

57 micro woningen - Spring Housing

Barendrecht

 

radiatoren - Clea WiFi

 Spring! wordt een moderne woongemeenschap.

Speciaal ontworpen voor een mix aan Barendrechtse starters, internationale studenten, spoedzoekers, seizoenexpats en statushouders. Spring! combineert wonen met service voor bewoners, zoals beheer, toezicht, kookstudio’s , wasserette, en het gebruik van deelauto’s en fiesten

 

 

 

   

2017

 

10 appartementen  - renovatie

Amersfoort

 

radiatoren - Eco Basic

Amersfoort, Vermeer-/Leusderkwartier,

Complete verbouwing, welke voor begeleid wonen in gebruik wordt gesteld.

 

 

   

2016

 

47 appartementen - De Klomphof

Wierden 

 

radiatoren - Neo Basic 

 
In Wierden heeft Schutte bouw & ontwikkeling, in opdracht van Stichting Wonen Wierden Enter (SWWE), het project De Klomphof gerealiseerd.


De Klomphof is een appartementencomplex dat bestaat uit vier bouwlagen met 47 appartementen en een lift. De appartementen zijn all-electric uitgevoerd, beschikken over energielabel A en elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen.