over ons

 

 

Profort Import kan gerust omschreven worden als vooruitstrevend in de installatietechniek.
Als importeur van elektrische verwarmingssystemen volgt Profort b.v. alle ontwikkelingen binnen de installatiebranche op de voet. Door het leveringsprogramma voortdurend uit te breiden, naar aanleiding van nieuwe vragen uit de markt, weet Profort altijd innovatief en vooruitstrevend te blijven. Profort combineert ruim 20 jaar ervaring met een zeer uitgebreide kennis, waardoor Profort veel meer is dan een leverancier. Groothandelaren en installateurs vinden in de Stoutenburgse onderneming een professionele partner die hen ondersteunt met telefonische support en project advisering.

SPECIALISTEN VOOR U AAN HET WERK

Binnen Profort zijn diverse specialisten aanwezig die, gebaseerd op hun jarenlange ervaring en knowhow, vanuit hun specifieke vakgebied de klant kunnen adviseren, assisteren en ondersteunen. Uiteraard geldt dit ook voor de gehele productrange van Profort b.v.

Denk hier bijvoorbeeld aan: vloerverwarmingssystemen, radiatoren, infrarood verwarming, digitale regelingen, vorstbeveiliging, ect.

De Profort specialisten overleggen samen met de klant om de gewenste oplossing te bereiken en kunnen dan zorgdragen voor levering. Dit overleggen kan vanuit onze bedrijf in Stoutenburg-Noord, maar ook op locatie bij de klant. De Profort specialisten staan graag tot uw beschikking.

 

Wilt u graag eens een afspraak met ons maken?
Neem dan even contact met ons op:

T.: 033- 258 258 8
E: verkoop@profort.nl