Infrarood verwarming

 

 

 

 BESTELLEN:

 

 

 

 Verwarmen met Infrarood!

 

 

 

 ARTIKEL INFORMATIE:

 

 pdf ↓

WONING:
 
-> Easy

-> Basic

-> Glas

-> Krijtbord

-> Spiegel

  
 
BEDRIJVEN:
 
-> Energostrip

-> EnergoCassette

 -> EnergoInfra

 -> EnergoTerras

 
ALGEMEEN:
 
-> Bureau/Bank

-> Accessoires

-> Regelingen 

 

 

 

 

 

Infrarood brochure   

 

Door de stijgende energiekosten en het toenemende sociale milieubewustzijn worden conventionele verwarmingsprocessen zoals die op basis van gas en olie op de proef gesteld. Met infrarood verwarming is een nieuwe milieuvriendelijke technologie voor verwarmen beschikbaar voor renovatie en nieuwbouw. Dit is ook bruikbaar voor hoofdverwarming in de nieuwbouw als renovatie. Maar zelfs kan het een aanvullende verwarming zijn in oudere gebouwen.

Technologie geïnspireerd door de natuur
Infraroodstraling omringt ons elke dag, omdat het wordt uitgestraald door de zon. En het is een waar wonder van energie: de afstand tussen de zon en de aarde vermindert
de infraroodstraling bijna zonder verlies. Uiteindelijk transformeert het in warmte zodra het het aardoppervlak raakt. De OHLE infrarood panelen nemen dit natuurlijke principe over met innovatieve technologie, door de langegolf infrarood C-straling te genereren, vergelijkbaar met de straling van een ouderwetse houtkachel. Deze straling vereist geen lucht om warmte te transporteren, maar doordringt deze vrijwel zonder verlies, transformeert zichzelf in warmte, waar het vaste objecten, wanden en plafonds treft. Deze slaan de warmte op en geven deze gelijkmatig aan hun omgeving. Dit gegeven biedt tot drie keer meer efficiëntie vergeleken met een conventionele verwarming, omdat de behuizing (wanden, ect) warmte tot drie keer zo effectief kan opslaan als de lucht zou kunnen. Dit voorkomt ook schimmelgroei en verhoogt de relatieve vochtigheid in de kamer. Als gevolg hiervan wordt een behaagelijk leefklimaat gecreëerd, dat onder andere het immuunsysteem versterkt. (zeer goed voor allergie of astma patienten)

 

Wat zijn de voordelen van IR-verwarming?


 - Plezierig binnenklimaat,
 - Geen droge lucht
 - Grotere flexibiliteit door korte opwarmtijden
 - Anti allergische verwarming
 - Energie wordt in 100% warmte omgezet
 - Lange levensduur
 - Snel en eenvoudig te installeren
 - Lage investeringskosten

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

VIDEO'S