Elektrische boilers

 

 

 

 

 

 

 BESTELLEN:

 

 

 

 Wie is Atlantic Group ?

 

 

-> Chauffeo - Standaard
-> Zeneo     - ACI Hybride
-> Lineo      - Smart
 

 

 

  

 

 

Ons beroep : thermisch comfort oplossingen ontwerpen.


De Groep Atlantic is een referentie in de verwarmingsindustrie met producten en diensten voor de installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd op het vlak van thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, climatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten.

Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van de groep Atlantic zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen.

Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

De internationale oriëntatie heeft deze dynamiek, om een optimaal comfort te bereiken met de grootse veeleisenheid, kracht bijgezet.

 

Geschiedenis

Gesticht in Frankrijk in 1968 door 2 ingenieurs, Paul Radat en Pierre Lamoure, steunt onze groep zich op een sterke industriële cultuur, maar ook op een bedrijfsinstelling die de mensen in het hart van onze strategie plaatst.

Tot de toekomst gericht en tegelijk sterk dankzij onze ervaring, hebben we kunnen doorgroeien en evolueren door onze competenties constant te verbreden.

Vandaag bevat de groep Atlantic 6 strategische en complementaire merken, die in 4 domeinen oplossingen op het vlak van thermische comfort ontwikkelen:

 

 


Brochure Atlantic boilers

 

Video