elektrisch verwarmen

 

 

 

                 Waarom elektrische verwarmen ?


In de huidige woningen gaat het vaak ook om design en techniek. Met de huidige mogelijkheden van elektrisch verwarmen heeft u keuze uit beide.

Wij geven u enkele kernwaardes over elektrisch verwarmen.


ELEKTRISCHE VERWARMING IS NIET DUUR

Het is geen oliegevuld straalkacheltje uit de vorige eeuw meer. De ontwikkeling op technisch gebied heeft hier ook niet stil gestaan. Verder is het zelfs zo dat als men de totaal kosten uitrekend, zoals aanschaf-, onderhoudskosten en levensduur, elektrische verwarming de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


MOGELIJKHEID VOOR ONAFHANKELIJK EN SCHONE VERWARMING

Onafhankelijkheid kan doormiddel van de aanschaf van eigen PV-panelen, hiermee wekt u uw eigen energie op. Door deze schone energie bent u minder afhankelijk van de huidige energiemaatschappijen.
Hierdoor is elektrisch verwarmen de meest duurzame en schone vorm van verwarmen.


EENVOUDIG, COMFORTABEL EN WARM

Een prettig ruimteklimaat met individuele mogelijkheden, makkelijk te monteren. De simpele bediening, het onderhoudsvrije en de weinig storings mogelijkheden, maken dat je geen zorgen hoef te maken over uw verwarming in de toekomst.


DESIGN, FUNCTIONEEL OF ZELFS ONZICHTBAAR

Uitstraling van een inrichting is vaak belangrijk.
Via badkamerradiatoren of infrarood panelen, zoals krijtbord, spiegel, kan een verwarming en mooi en functioneel zijn. Via elektrische vloer- of wand verwarming kan het zelfs onzichtbaar zijn.


MAKKELIJK REGELBAAR

Met de huidige regeltechnieken is elektrische verwarming eenvoudig aan te sturen. Bediening via RF of smarthome  is hier erg goed op toepasbaar. De energiekosten kunnen op zo'n manier goed bewaakt worden.